Bedrijfsvoorstelling

Opgericht in 2004, onder de naam SEC bvba (voluit: Safety & Environmental Coördination), richtte de vennootschap zich voornamelijk op dienstverlening binnen de sectoren milieu, bouwkunde en veiligheid.

De begrippen duurzaamheid en energie krijgen een steeds belangrijker aandeel in ons leefmilieu, waardoor SEC bvba aandacht besteedt aan een bijkomende activiteit: energie. Wat aanvankelijk een klein aandeel vertegenwoordigde in onze bedrijfsactiviteit, groeide uit tot één van de drie grote peilers binnen het bedrijf: energie, bouwkunde en milieu.

Doorheen de jaren kregen deze begrippen meer vorm:

  • Het maken van bouwkundige ontwerpen, werfopvolging en –coördinatie, veiligheidscoördinatie, … kortom; de bouwheer bijstaan in het gehele project, van A-1 tot Z+1.
  • Verschillende activiteiten binnen de milieusector, waarin onder andere opgetreden wordt als extern milieucoördinator niveau A bij verschillende bedrijven en het geven van milieuadvies algemeen.
  • Duurzaamheid en energie worden onder de loep genomen bij nieuwe ontwerpen, studies naar alternatieve energiesystemen en het geven van energieadvies.

Anno 2010 focust SEC bvba zich op bovenstaande peilers: Project Management, Milieu en Energie. Om dit alles kracht bij te zetten werd ook besloten om over te gaan naar een nieuwe naam. Een nieuwe naam, een nieuwe lijn, maar dezelfde deskundige dienstverlening maken het plaatje compleet: Infinum!

Laatste Nieuws

Ook in 2013 wordt het vertrouwen in Infinum bevestigd als solide partner in diverse projecten!

29 january 2013

Zo zal Infinum het projectmanagement uitvoeren voor de herontwikkeling van 2 grote retailsites in opdracht van de internationale vastgoedgroep Redevco.

Infinum werd tevens aangesteld als extern milieucoördinator van het volledige Vlaamse terminalnetwerk van het olieconcern ARGOS Group.

Ook onze expertise in energie gerelateerde materies wordt bevestigd door onder meer de studie voor de grootschalige herontwikkelingsprojecten “Waeslandia Fase 2” en “Rootputstraat-Vijfstraten” aan onze portefeuille toe te voegen.

 

Wenst u meer informatie?

Neem dan snel contact op met ons!
Bel +32 (0)3 289 74 87 of stuur een bericht.