Infinum Mission

Klantgericht

Infinum staat sinds geruime tijd gekend als een firma die nauw contact met de klant hoog in het vaandel draagt. Luisteren naar de wensen en noden van de klanten is essentieel om een goed overzicht te hebben van een project en ook te weten in welke richting de klant wil evolueren. Het is onze plicht om elk project als dusdanig aan te pakken en ook af te werken, een plicht waarbij flexibiliteit en bereidwilligheid centraal staan.

Efficiëntie

Naast onze verbintenis naar de klant toe, dragen we er ook toe bij om het beoogde vooropgestelde resultaat te bekomen.  We bundelen de knowhow van ons team om de klant bij te staan in zijn projecten, groot of klein. Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte, duurzame en toch nog betaalbare oplossing.

Infinum

Kortom: Infinum zoekt voor elk project de gulden middenweg tussen enerzijds het economische aspect en anderzijds het vooropgestelde resultaat.

Laatste Nieuws

Ook in 2013 wordt het vertrouwen in Infinum bevestigd als solide partner in diverse projecten!

29 january 2013

Zo zal Infinum het projectmanagement uitvoeren voor de herontwikkeling van 2 grote retailsites in opdracht van de internationale vastgoedgroep Redevco.

Infinum werd tevens aangesteld als extern milieucoördinator van het volledige Vlaamse terminalnetwerk van het olieconcern ARGOS Group.

Ook onze expertise in energie gerelateerde materies wordt bevestigd door onder meer de studie voor de grootschalige herontwikkelingsprojecten “Waeslandia Fase 2” en “Rootputstraat-Vijfstraten” aan onze portefeuille toe te voegen.

 

Wenst u meer informatie?

Neem dan snel contact op met ons!
Bel +32 (0)3 289 74 87 of stuur een bericht.