Services

Infinum zoekt voor elk project, groot of klein, de gulden middenweg tussen enerzijds het economische aspect, waarbij de kostprijs van het project centraal staat, en anderzijds het beoogde doel.
Wij treden op als deskundige in drie vakgebieden: energie, milieu en projectmanagement. 

Wij bieden u een ruime dienstverlening aan op vlak van milieu. Wij treden op als extern milieucoördinator, maken milieuvergunningen op, voeren milieu-audits uit en staan in voor de milieu- expertise.

Met een doorgedreven studie in de nieuwbouw en renovatie zorgen wij voor een energetisch geoptimaliseerd project. Tevens kan u ook bij ons terecht voor advies inzake energie en het opmaken van diverse certificaten.

Wij staan de bouwheer bij, vanaf het opstellen van een projectdefinitie tot en met de definitieve oplevering.

Laatste Nieuws

Ook in 2013 wordt het vertrouwen in Infinum bevestigd als solide partner in diverse projecten!

29 january 2013

Zo zal Infinum het projectmanagement uitvoeren voor de herontwikkeling van 2 grote retailsites in opdracht van de internationale vastgoedgroep Redevco.

Infinum werd tevens aangesteld als extern milieucoördinator van het volledige Vlaamse terminalnetwerk van het olieconcern ARGOS Group.

Ook onze expertise in energie gerelateerde materies wordt bevestigd door onder meer de studie voor de grootschalige herontwikkelingsprojecten “Waeslandia Fase 2” en “Rootputstraat-Vijfstraten” aan onze portefeuille toe te voegen.

 

Wenst u meer informatie?

Neem dan snel contact op met ons!
Bel +32 (0)3 289 74 87 of stuur een bericht.